Welkom op PebbleWatch.nl - Het forum is momenteel offline voor onderhoud... :-(

Pebble bekent kleur - de nieuwe Pebble Time

Het nieuws was al een dagje eerder al gelekt, maar nu is het dan officieel bekend gemaakt; er komt een nieuwe Pebble uit! 

Metalen 'Pebble Steel' aangekondigd

Gisterenavond op de CES in Las Vegas heeft het Pebble team een nieuwe telg aangekondigd; de Pebble Steel. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een stalen variant van het Pebble horloge.

iOS7 en Pebble

Tja, ik kon het niet laten. Een paar weken geleden een app gebouwd voor het bedrijf waar ik werkzaam ben. Dus een iOS developer account. Toen afgelopen week iOS 7 werd aangekondigd en direct voor developers was ik wel benieuwd. Na een dag twijfelen er toch maar op gezet. En jawel ik ben verkocht!

Pebble firmware update 1.11

Zojuist is er weer een nieuwe firmware update voor de Pebble uitgekomen, PebbleOS v.1.11.0. Hierin zitten de volgende nieuwe functies & verbeteringen:

Pebble na 4 weken, een gadget of een tool?

Goed, die Pebble hebben we. Toch wil ik even terugkijken naar de afgelopen 4 weken en in kaart brengen waar de plussen en de minnen zitten in het dagelijks gebruik van mijn Pebble.

Nieuwe firmware: 2-weg communicatie

Per direct kun je je Pebble bijwerken met de nieuwste firmware; versie 1.10.2. De grootste verandering is dat er vanaf nu 2 weg communicatie mogelijk is.

Pebble review; een maand later

Wanneer je het nieuws over de Pebble een beetje gevolgd hebt, dan is de kans groot dat je de review van Bright ook al gezien hebt. Hoewel we pas een maand verder zijn, zien we nu al verbeteringen aan de Pebble.

Pagina 1 van 2